ПРЕМИЕРА

КОРПОРАЦИЈА

Incorporated

ПРЕМИЕРА

КОРПОРАЦИЈА

Incorporated

Достапни сезони: 1 |

Жанр: Научна фантастика

Година: 2016.

Актери: Sean Teale, Allison Miller, Eddie Ramos, Julia Ormond

Продуцент: David Pastor, Àlex Pastor

CBS

Футуристичкиот трилер од продуцентската куќа на Мет Дејмон и на Бен Афлек се одвива во не толку далечната иднина во која корпорациите имаат неограничена моќ. Го следиме младиот директор кој го крие својот вистински идентитет за да се вовлече во многу опасниот корпоративен свет и да ја спаси љубената жена. Но, набргу ќе открие дека не е единствениот што ги крие тајните кои може да имаат смртоносни последици...

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ