СРЕДНОШКОЛСКИ МЈУЗИКЛ 3

High School Musical 3

СРЕДНОШКОЛСКИ МЈУЗИКЛ 3

High School Musical 3

Жанр: Комедија

Година: 2008

Актери: Zac Efron, Vanessa Hudgens,  Ashley Tisdale

Продуцент: Kenny Ortega

Disney

Матурантите Трој и Габриела се соочуваат со последната година од средното училиште и со одлуките што мораат да ги донесат во врска со факултетот. Со помош на остатокот од друштвото од Вајлдкетс тие одлучуваат на направат пролетен мјузикл кој ќе ги прикаже нивните искуства, надежи и стравови во врска со иднината...

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ