ЛУКАВИ КУЌНИ ПОМОШНИЧКИ

Devious Maids

ЛУКАВИ КУЌНИ ПОМОШНИЧКИ

Devious Maids

Достапни сезони: 1 | 2 | 3 | 4

Жанр: Драма

Година: 2013.-2016.

Актери: Ana Ortiz, Dania Ramirez, Roselyn Sanchez

Продуцент: David Warren, Brian Tanen

Роузи, Марисол, Кармен, Валентина и Зојла се домашни помошнички од Беверли Хилс, кои ги чистат нередите на арогантните богаташи за кои работат. Но, сите тие имаат една цел, а тоа е подобар живот во Америка. Без оглед дали се работи за тоа да можат да си го донесат детето од Мексико или да имаат музичка кариера, тие ќе сторат сѐ што треба, сеедно дали се работи за флерт или за уцена. Кога некој ја убива нивната пријателка, со неа во гроб заминува и тајната што тие сакаат да ја зачуваат по секоја цена.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ