ЗЛОСТОРНИЧКИ УМОВИ

Criminal Minds

ЗЛОСТОРНИЧКИ УМОВИ

Criminal Minds

Достапни сезони: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11

Жанр: Криминалистички

Година: 2005. -

Актери: Matthew Gray Gubler, Kirsten Vangsness, Thomas Gibson, Shemar Moore

Продуцент: Jeff Davis

ABC Studios

Напната криминалистичка серија за една елитна екипа профилирачи кои анализираат дел од најизопачените мозоци на сериските убијци од целата земја, обидувајќи се да ги запрат пред повторно да убијат. Кога ФБИ во случаите со сериски убијци доаѓа до мртва точка, тие им се обраќаат на профилирачите од „Квантика“, па додека другите детективи ги проучуваат доказите од случајот, тие ги проучуваат сторителите, нивното однесување на местата на злосторството, нивните домови и работни места, за полесно да им влезат во мозокот...

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ