КАСЛ

Castle

КАСЛ

Castle

Достапни сезони: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Жанр: kриминалистички

Година: 2009. - 2016.

Актери: Nathan Fillion, Stana Katic

Продуцент: Andrew W. Marlowe

Писателот на криминални романи Ричард Касл почнува да соработува со полицијата, поточно со одделот за убиства, по истрагата на едно убиство, извршено според негов роман. Таму најблиска соработничка му е детективката Кејт Бекет, што тој ја следи на терен, на нејзино незадоволство, но таа немала избор да го одбие тоа, бидејќи Касл го убедил и самиот градоначалник. Сепак, Кејт мора да признае дека помошта од Касл некогаш добро ѝ доаѓа при решавање на случаите, па со текот на времето тие двајца стануваат вистински тим, а меѓу нив полека почнува да се развива и силна хемија...

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ