ГАЗДА

Boss

ГАЗДА

Boss

Достапни сезони: 1 | 2

Жанр: Криминалистички

Година: 2011. - 2012.

Актери: Kelsey Grammer, Connie Nielsen, Hannah Ware

Продуцент: Farhad Safinia

Lionsgate

Градоначалникот Том Кејн седи на врвот на чикашката мрежа на моќ, изградена врз сојузите со луѓе што сакаат нивните проблеми да се решаваат. Ако тоа напати подразбира неморал и измама, нема врска. Но, дегенеративното пореметување на мозокот е закана за неговата власт и тој повеќе не може да си верува ни самиот себеси, а камоли на другите. Тоа е тајна што тешко се чува...

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ