Подобар живот

Bolji život

Подобар живот

Bolji život

Достапни сезони: 1 | 2 | 3

Жанр: Драма

Година: 1987. - 1991.

Актери: Marko Nikolic, Svetlana Bojkovic, Dragan Bjelogrlic

Продуцент: Aleksandar Đorđević, Mihailo Vukobratović, Andrija Đukić

Семејството на Драгиша Попадиќ, правник и дојденец во главниот град, се бори со вообичаените проблеми на современиот свет: невработеноста, недоволниот домашен буџет, проблемите со растењето, бракот, женачката, социјалните разлики и сфаќања. Омилената југословенска хумористична драмска серија од крајот на осумдесеттите години остана со задоволство споменувана до денешен ден.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ