ЦРНИКАВО

Black Ish

ЦРНИКАВО

Black Ish

Достапни сезони: 1 | 2

Жанр: Комедија

Година: 2014. -

Актери: Anthony Anderson, Tracee Ellis Ross, Marcus Scribner 

Продуцент: Kenya Barris

ABC Studios

Андре Џонсон викан Дре има одлична работа, прекрасна сопруга Рејнбоу, четири деца и убава куќа во едно предградиe. Но, него го мачи дали неговото црномуресто семејство сепак малку повеќе се асимилирало во претежно белото соседство. Со мала помош од татко му, Дре одлучува да воспостави чувство на културен идентитет во своето семејство, да им покаже како може да се почитува своето минато, а сепак сесрдно да се прифати тоа што го носи иднината...

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ