ОСАМЕНИОТ РЕНЏЕР

The Lone Ranger

ОСАМЕНИОТ РЕНЏЕР

The Lone Ranger

Жанр: Aвантура

Година: 2013

Актери:  Johnny Depp, Armie Hammer, William Fichtner

Продуцент: Gore Verbinski

Disney

Возбудлива авантура зад која стојат Џери Брукхајмер и Гор Вербински, кои ни ја донесоа франшизата на „Пиратите од Карибите“, во чии главни улоги се најдоа Џони Деп и Арми Хамер. Приказната полна со акција и хумор зборува за еден маскиран јунак, човек на законот, кој во нов живот го враќа духовниот воин Тонто и од него прави легенда која се бори за правда. Оваа необична двојка мора да научи да работи заедно за да ги победи алчноста и корупцијата.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ