АВИОНИ

Planes

АВИОНИ

Planes

Жанр: Анимирани

Година: 2013

Актери: Carlos Alazraqui, Dane Cook, Stacy Keach

Продуцент: Klay Hall

Disney

Еден мал авион за запрашување ниви сонува да се натпреварува во една позната авионска трка. Но, има еден проблем – се плаши од височината. Со помош на својот ментор и новите пријатели, тој се обидува да си ги оствари соништата.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ