Премиера на 23 мај

Телевизиски работи

30 Rock

Премиера на 23 мај

Телевизиски работи

30 Rock

Достапни сезони: 1 | 2 | 3

Жанр: Komedija

Година: 2006. - 2013.

Актери: Tina Fey, Alec Baldwin, Tracy Morgan

Продуцент: Tina Fey

Лиз Лемон е главна сценаристка на едно вечерно хумористично шоу. Таа уживала во својата работа до моментот кога нејзиниот нов шеф, дрскиот Џек Донахи, не наметнал дека мора да работи со разгалената филмска ѕвезда Трејси Џордан. Таа и понатаму се обидува да го направи шоуто колку е можно подобро, но Џек со своите постојани прашања и Трејси со своите луди испади никако не помагаат во тоа.